joi, 16 ianuarie 2014

Optimizarea unui site de la zero

   S-a constatat în urma update-urilor de la Google, ca pentru un site să fie important în motorul de căutare, trebuie sa porneasca de jos cum trebuie. De cele mai multe ori lumea își promoveaza site-ul prin metode babesti gen directoare web, comentarii pe blog-uri și multe alte, sunt o perioada în top cautari, după care scad considerabil și nu mai știu ce să facă pentru a ajunge din nou la acele poziții.
   Dupa multe ezitari, respectiva persoana hotareste sa apeleze la o firma specializata în domeniul de Promovare Site Web, dar cei de acolo constata ca nu mai au ce să facă, pentru ca site-ul este distrus.

   De aceea se recomanda ca un site să fie promovat de la zero de o persoana capabila să facă lucrurile cu cap și în stil profesionist. În momentul în care site-ul este promovat așa cum trebuie, de la început, procedurile de optimizare seo vor fi bine puse la punct și nimeni nu va risca cu acel site.

    La urma urmelor un site sau un magazin online reprezintă o afacere. Din moment ce respectiva persoana și-a permis sa investească în acel domeniu, trebuie să se gândească foarte bine pe cine va angaja pe postul de advertising. Sunt diferite firme în acest domeniu care ofera cele mai bune servicii, care au lucrat la posturi de televiziune, ce ofera un portofoliu diversificat. Nu este recomandat niciodată să se apeleze la persoane anonime, pentru ca pe lângă faptul ca nu își pot face treburile cum trebuie, exista posibilitatea de a nu o face-o deloc.

   Continutul unic pentru o site reprezintă peste 50% din importanța acestuia. Sunt diferite articole sau tutoriale, prin care webmasterii adevărați cum sunt considerati ei de prietenii apropiați, ii învața pe ceilalți, doar ca nimeni niciodată pe acest pământ nu va divulga adevăratul secret sau metoda prin care sa își promoveze site-ul în adevăratul sens al cuvântului. Nu trebuie să se gândească nimeni ca poate sa scoată din buzunar o suma mult mai mica sa o ofere unor puști de 15 ani să facă seo, pentru ca rezultate nu vor fi. Seo se învața din experiența, nu prin tutoriale sau cu spusele prietenilor.


    Investind
cu cap fiecare întreprinzător sau persoana fizica ce dorește să facă bani dintr-o anumita afacere, poate sa scoată foarte mulți bani, datorită promovarii ce a reușit sa o facă cu ajutorul tehnicii de advertising. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.